et
Eesti Läti
Korvpalliliiga
Menüü

Veel üks talendikas noormängija liitus TalTechi korvpallimeeskonnaga

26.08.2020

Ralf Küttis. Foto: TalTechi korvpallimeeskond.

TalTechi korvpallimeeskond teatas kolmapäeval ühe järjekordse oma korvpallikooli kasvandiku toomisest esindusmeeskonda, kui tiimiga liitub 18-aastane ja 193 cm pikkune tagamängija Ralf Küttis, vahendab Korvpall24

SK Rimist korvpalluriteed alustanud Küttis on läbi käinud Eesti noortekoondiste tasemed U14, U16 ja U18 vanuseklassides ning viimased paar aastat on saanud proovida ka meeste vahel mängimist.

Hooajal 2018/19 tegi ta neli kohtumist TTÜ Korvpallikooli eest Saku II liigas, kogudes 28,6 minutiga 20,6 punkti, 5 lauapalli, 3,8 resultatiivset söötu ja 3,5 vaheltlõiget. Mullu sai ta kaks kohtumist proovida Saku I liigas, kus Tamsalu Los Toros/TalTechi eest tõi 20,2 minutiga keskmiselt 12,5 punkti ja 2,5 vaheltlõiget.

Tõenäoliselt algaval hooajal enamuse oma mänguminutitest samuti esiliigas teeniv Küttis tõi endavanuste ehk U18 meistrivõistlustel TalTech BS/TSK tiimi eest keskmiselt 29,7 minutiga 17,8 punkti, 7,3 lauapalli, 5,2 söötu ja 3,8 vaheltlõiget.

Täname

Toetajad