et
Menüü

Kõva töömees Tom Kaldre liitub Avis Utilitas Rapla meeskonnaga

26.08.2020

Tom Kaldre. Foto: Avis Utilitas Rapla Facebook.

Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond andis kolmapäeval teada, et uuest hooajast liitub nende meeskonnaga 22-aastane tagamängija Tom Kaldre.

Kaldre on varasemalt mänginud meistriliigas nii G4S Noorteliiga, Tallinna Kalev/TLÜ kui ka BC Valga-Valka/Maks&Moorits ridades. Vigastuse järel end vahepeal I liigas taas üles töötanud mängumees on nüüd valmis uue hooga meistriliigasse naasma.

Sarnaselt Sutile on ka Kaldret varasemalt viinud teed kokku AVIS UTILITAS Rapla peatreener Toomas Annukiga - Avinurmes vaid 6-aastasena vanema venna Sveniga trennides ja laagrites kaasas käima hakates õnnestus noormehel esimesed neli aastat Annuki käe all korvpalli algõpet saada. Edasine korvpalluri tee jätkus omavanuste keskel Tartus, aga tema tegemistega erinevates sarjades on Annuk hästi kursis olnud ja aeg-ajalt on Kaldre suviti ka Raplas mõned trennid teinud, seega võõrasse keskkonda tulemisega tegu ei ole.

“Tean väga hästi Tomi motiveeritust, sihikindlust ja töökust ning võimekust panustada meeskonna ründemängu võrdselt hästi mõlemal tagamängija positsioonil. Samuti on tegemist sisuka kaitsemängijaga,” on uue täiendusega rahul peatreener Toomas Annuk. “Olen kindel, et Rapla on tema jaoks hea koht, kus on võimalus areneda ning edasi liikuda mängijana uuele tasemele.”

Eelmisel hooajal oli Kaldre üks põhitegijaid esiliiga meeskonnas KA Tallinna Kalev/TSK, kus kogus keskmiselt 18,7 punkti, 4 lauapalli ja 5 resultatiivset söötu mängu kohta.

Täname

Toetajad