lv
Izvēlne

PAF Korvpalli E-spordiliiga ametlik varustuspartner on Sony Center

14.04.2020

22. aprillil stardib uus PAF Korvpalli E-spordiliiga, millest võtavad osa tänavusel hooajal Eesti-Läti korvpalliliigas pallinud Eesti klubid. Võistluseks vajaliku tehnika paneb välja Sony Center.

„Kuna E-spordiliiga eeldab, et igal mängijal on eraldi Playstationi konsool koos kõige sinna juurde kuuluvaga, oleks sarja käivitamine meie pikaajalise koostööpartneri Sony Centeri abita mõeldamatu,“ sõnas Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi. "Üheskoos paneme alguse innovatiivsele lähenemisele Eesti korvpallimaastikul."

“Meil on hea meel, et saame Eesti Korvpalliliitu antud ettevõtmises toetada. Loodame, et projekt annab Eesti e-spordile hoogu juurde. Eriti praeguses eriolukorras, kus päris meeskonnasport on pärsitud ning veedame kodus varasemast palju rohkem aega,” lisas Sony Centeri PlayStation toodete müügijuht Meelis Kaljurand. “Mujal riikides on e-sport pea sama populaarne kui tavasport, sest nagu tavasportki, pakub ka e-sport mängijatele ja pealtvaatajatele võistluspinget ning adrenaliini. Ei saa ka mainimata jätta, et e-sport treenib tähelepanu, keskendumist ja motoorikat, seega ei ole see pelgalt ainult meelelahutus, vaid ka ajutreening,” täiendas Kaljurand.

Paf Korvpalli E-spordiliigas osalevad BC Kalev/Cramo, Tartu Ülikool, AVIS UTILITAS Rapla, Rakvere Tarvas, Tallinna Kalev/TLÜ, TalTech ja Pärnu Sadam. Meeskonnad on kuueliikmelised ja vähemalt neli mängijat peavad olema klubiga seotud. Kohtumisi näeb otseülekandes Delfi ja Inspira vahendusel.

Paldies

Sponsori